Ensimmäiset Finman työkalut on myyty jo vuonna 1993. Aluksi valikoimissa oli suurikokoisia työkaluja kuten haravia, lapioita, kolia, talikkoja jne. Vuosien saatossa tuotevalikoima on kehittynyt, muuttunut ja kohdistunut suosituimpiin artikkeleihin.
2000-luvun alkupuoliskolla lanseeratut mönkijöiden lisävarusteet ovat saavuttaneet markkinoilla suositun ja vahvan aseman suorituskykynsä kuin laatunsa puolesta.
Kaikki Finman tuotteet on kehitelty ja suunniteltu Suomessa ja ne ovat pitkän kehitysprosessin tulosta. Kaikki tuotteet valmistetaan aina vain parhaista raaka-aineista. Mönkijöiden lisävarusteet valmistetaan kaikki edelleen suomessa. Mönkijöiden peräkärryt sekä ympäristökoneiden osat tulevat Kaukoidästä sekä Yhdisvalloista mutta niiden kasaus tapahtuu suomessa.

Pääsääntöisesti kuitenkin artikkeleiden valmistus tapahtuu Suomessa tai EU-alueella. Päätoimipaikka sijaitsee Espoossa. Tämän lisäksi tuotteita säilytetään erillisvarastoissa, joista niitä toimitetaan jatkuvasti ympäri suomea ja Eurooppaa.

Finman tuotteiden puukkojen, työkalujen ja työkalulaatikoiden jakelijoina toimivat suuret tukkuliikkeet kuten Kesko, Motonet jne. sekä myös pienemmät verkkokaupat.

Vuonna 2016 Motonet solmi yhteistyösopimuksen Suomen Jääkiekkoliiton kanssa. Tämän johdosta Motonet myymälät rupesivat myymään Finman puukkoja, ja autolapioita Jääkiekkomaajoukkueen logolla varustettuna.

 

Finman tuotteiden tukkumyynnistä vastaa Modularbox Oy Espoossa. Kotisivut www.modularbox.fi tai 09-595 510.

 

Tietoa Finmanista myös wikipedia artikkelissa: https://fi.wikipedia.org/wiki/Finman