Lapio 125

Finman 125 lapio on todella suosittu kestävyytensä sekä suuren kuupan ansiosta. Se on valmistettu erityislujasta sekä joustavasta ABS muovista joka kestää hyvin iskuja sekä osumia kovemmillakin pakkasilla. Tuote soveltuu hyvin lumilapioksi sekä viljalapioksi. Mahdollisuus tilata myös alumiinivahvistetulla etureunalla.

Kuuppa : 40cm x 45cm

Pituus : 127cm

Paino : 1,5kg

Varsi: Koivua

 

Lumentyönnin

Finman lumentyönnin on valmistettu pakkasen kestävästä vahvistetusta HD-polyeteenistä. Kärkilista on alumiinia. Ei irtoile eikä väänny. Pitkä puuvarsi. Reilunkokoinen kahva. Eurooppalainen malli, jolla on kevyt tehdä lumitöitä.

Kuuppa : 50cm x 38cm

Pituus : 150cm

Paino : 1,1kg

Varsi : Koivua

Lumikola Finman 2000

Finman 2000 lumikola on reilun aisakorkeuden ja uudenmallisen kuupan ansiosta kevyt työntaa ja helppo tyhjentää. Pohjassa on vahvennetut luisto- ja kulutuskiskot. Tilava kuuppa on erikois-HD-polyeteeniä. Erikoisvahvistettu työntöaisa. Kalvanoitu teräskärki ei väänny eikä irtoa.

Kuupan mitat :
L 80cm. P 60 cm. K 25cm
Kuupan korkeus : 25 cm
Paino : 4,5 kg

Lumikola Finman 2001

Finman 2001 lumikola on huippukola, jolla työskentely uudenmallisen työntöaisan takia on todella mielekästä. Pohjassa on vahvennetut luisto- ja kulutuskiskot. Tilava kuuppa erikois-HD-polyeteeniä. Erikoisvahvistettu työntöaisa sekä kalvanoitu teräskärki.

Kuupan mitat :
L 80cm. P 60cm. K 25cm
Kuupan korkeus : 25cm
Paino : 4,5kg

Jäähakku Petkele

Petkele 140 jäähakku on suunniteltu niin kuluttaja kuin ammattikäyttöönkin. Exelin lasikuituvarsi. Terä vahvaa kulutuslevyä.
Terä valmsitetaan Kauhavalla ja siinä on tahkotut kunnon viisteet. Mukana rekyylipatruuna, jonka sisällä Lapuan lyijyhaulit lisäävät iskun tehoa ja vaimentavat käteen ja olkapäähän tulevan takaiskun melkein kokonaan.

Pituus : 125cm
Terän leveys : 140mm
Paino : 1,3kg